Tanfolyamok

YOGA 101 – bevezető jógatanfolyam kezdőknek

2022. őszén ismét elérhető lesz a YOGA 101 tanfolyam. Ha eddig csak kacérkodtál a jógával, vagy eljártál ugyan jógázni, de nem tudtad, hogy mi miért csinálsz – ez a tanfolyam neked szól. Négy őszi hétvégén mélyedünk el a jóga történetében, jógafilozófiában, légzéstechnikában és meditációban, emellett sokat gyakorlunk, hogy lefektessük a biztonságos otthoni gyakorlásod alapjait. Jut idő az elméletre és a gyakorlatra egyaránt!

Ha már nem vagy teljesen kezdő, de számtalan kérdésed van a jógagyakorlásod, a szanszkrit kifejezések, a szokatlan rituálék kapcsán, itt a helyed. Ha csak egy kiemelt terület érdekel, akár csak a 4 alkalom egyikén is részt tudsz venni.

A tanfolyam kiemelt témái:

  1. a jóga története, a jógafilozófia alapjai
  2. jógastílusok – azok kialakulása és jellemzői, pranajáma
  3. a jóga energetikai rendszerei – csakrák, bandhák, dristi, mudrák
  4. meditáció és relaxáció

A helyek száma korlátozott, ezért kérlek regisztrálj előre: részvételi szándékodat kérlek jelezd messengerben, vagy e-mailben a hello@pinterjuco.hu címre küldött üzenetben.

Helyszín

Yoga Agora stúdió, Cím: 1085 Budapest, Üllői út 6., néhány lépésre a Kálvin tértől

Yoga Agora Budapest - pinterjuco.hu

Időpontok

4 októberi/novemberi szombaton találkozunk, általában 10:00 és 14:00 között. A résztvevőknek előre jelezve, az egyik szombati alkalommal délután, 14:00 és 18:00 találkozunk.

2022. október 29. , november 5., 12. és 19.

Ár

A tanfolyam ára 40.000 HUF. Helyedet a teljes tanfolyami ár 50%-nak befizetésével tudod biztosítani.
AJÁNDÉK a teljes tanfolyam minden résztvevőjének: 10% kedvezményt kapsz a rendszeres óráimra szóló 4 alkalmas bérlet árából, ha azt az utolsó tanfolyami napig megvásárolod!

Amennyiben csak 1-1 alkalmon szeretnél részt venni: 1 alkalom (1x 4 óra) ára 10.000 HUF